Bejelentkezés | Regisztráció

Magamról

Az ember lételeme a mozgás, nélküle nem élhetünk teljes életet.


Célom: Kiegyensúlyozott életmódra nevelés, csak így lehetsz tartósan eredményes!
Prevenció, megelőzés! A már kialakult problémák kezelése, helyre állítása.
Soha ne feledjük le, hogy akkor vagyunk egészségesek, ha „ép testben ép lélek” lakozik.


Mottóm: "Félig sem olyan fontos az, amit el akarunk érni, mint az, hogy érjük el"


A személyi edzés számomra egyszerre szenvedély és hivatás. Gyerekkorom óta arra készültem, hogy mások életét jobbá és egészségesebbé tegyem. A mozgás szeretetének kialakítása jelenti tevékenységeim egyik fő célját. Szeretném, ha vendégeim a sportban és az edzésben örömüket lelnék, a közösen elért sikerekből erőt merítenének ahhoz, hogy levezessék a mindennapok feszültségét és élhetőbbé tegyék életüket. Személyi edzőként segítek a helyes táplálkozási szokások kialakításától az életmód tanácsadáson át a különféle edzésprogramok összeállításban és végrehajtásában, hogy Önök teljesebb életet élhessenek, jobban érezzék magukat. Az Ön személyi edzőjeként tudatosan és tervszerűen irányított edzésmunkát biztosítok Önnek, tevékenységeit és eredményeit folyamatosan a pulzus kontrollált edzések során ellenőrzöm és kézben tartom. Az Ön igényeinek és céljainak megfelelő pulzustartományban történő edzések során még hatékonyabbá tudom tenni közös munkánkat. Biztos lehet benne, hogy a bemelegítés első perctől, a súlyzós illetve kardió tréning során, egészen a levezetés-nyújtás befejezéséig személyre szabottan szakember irányítása alatt fog dolgozni.


Tapasztalataimat számos sportág aktív gyakorlójaként szereztem a sokszínűség és a teljesség jegyében, gyerekkoromtól kezdődően. A szegedi főiskolán folytatott testnevelő-tanári képzésem keretében megszerzett szakismereteket különféle tanfolyamokon egészítettem ki. Nemzetközi személyi edző képesítésemet 2008-ban szereztem az IFAA Fitness Company iskolájában. Jelenleg a Testnevelési egyetem(TF), végzős hallgatója vagyok Testnevelő-gyógytestnevelő szakon. Kiemelten fontosnak tartom a különféle ortopédiai elváltozások megelőzését, szintentartását, és kezelését. Az edzésmódszerek hatékonyságával kapcsolatosan 2008-ban és 2009-ben különféle tudományos kutatásokat végeztem. Edzéselméleti kutatásaim tapasztalatait saját vendégeim javára fordítom, akik számára tervszerű, ugyanakkor változatos edzésprogramokat állítok össze. Sokfélék vagyunk, sokfélék az igényeink. A fogyáshoz, az állóképesség javításához vagy az erőfejlesztéshez más módszerek szükségesek. Személyi edzőként alapos állapotfelmérés alapján dolgozom ki Önnek a legcélszerubb módszert, és segítek az edzésprogram következetes végrehajtásában.


Ha bemutatkozásom felkeltette érdeklődését, akkor szívesen állok rendelkezésére, hogy egy kötetlen személyes beszélgetés formájában megismerhessem az Ön céljait, elvárásait, és a közösen megbeszélt célok szerint alakítsam ki az Önhöz leginkább illeszkedő életmódot, táplálkozást és edzésprogramot. Igény szerint angol nyelven is állok kedves vendégeim rendelkezésére.


Szeretne többet megtudni ezekről a lehetőségekről? Személyi edzésekkel, életmód- és táplálkozási tanácsadással kapcsolatosan szívesen állok rendelkezésre a edzo@kisgaborfitness.hu email címen vagy a (30) 948 22 44-as telefonszámon.

 

Szakmai pályafutásom  
2006-2009 Szegedi Tudományegyetem JGYTFK Testnevelő tanár
2006-2009 Szegedi Tudományegyetem JGYTFK Egészségfejlesztő
2008 Fitness Company IFAA személyi edző
2009 Szegedi Tudományegyetem JGYTFK Úszó edző
2009-2011 Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi  Kar(TF) Testnevelő-gyógytestnevelő
2011 Body ’N’Soul Wellness & Pilates Academy Pilates oktati diploma


Tudtad-e

Kerülje a cukrokat!

A sok cukros ital, étel fogyasztása következtében átverheti szervezetét, és ennek eredménye képen kevesebb tápanyagban dúsabb ételt fogyaszt majd el.

Tovább
 


Tudtad-e? | Galéria |